KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND
Terug naar concertagenda

Oproep projectleden

Koor: Projectkoor Revive
Datum: zaterdag 28 oktober 2023 om 13:30

Locatie: Kerkelijk Centrum De Bron
De Montignylaan 15a, te Schoonhoven

Beschrijving:

Zin om te zingen?
Het projectkoor ‘Revive’ organiseert twee keer per jaar een project waarbij zangliefhebbers op kunnen inschrijven. Het thema van ons volgende project is “A Festival of Lessons & Carols”, een kerstviering die afkomstig is uit de Engelse traditie. De vorm bestaat uit negen Bijbellezingen die worden afgewisseld met advents -en kerstliederen. De muzikale leiding is in handen van Matthijs Breukhoven. Op zaterdagmiddag 28 oktober om 13.30 uur vindt er een Meet & Greet plaats voor ontmoeting en toelichting van het project in Gebouw ‘De Bron’, De Montignylaan 15a, te Schoonhoven. De koorrepetities worden gehouden op dinsdagavond 31 oktober, 7, 14, 21 en 28 november, 5 en 12 december van 20.00-22.00 uur in ‘De Bron’.
Op vrijdagavond 22 december vindt de uitvoering plaats in de Grote Kerk te Schoonhoven waarbij we op orgel begeleid worden door Leendert Verduijn.
Ben je enthousiast geworden en wil je meedoen met dit project? Kijk voor meer informatie op www.projectkoorrevive.nl of mail naar info@projectkoorrevive.nl.