Login

NKF organiseert Zeeuwse competitie

Middelburg VÓLkoren en het Nederlands Koorfestival (NKF) organiseren samen op zaterdag 28 maart 2020 de eerste editie van de Zeeuwse NKF Competitie. De winnaar wordt uitgeroepen tot "Zeeuws Koor van het Jaar" en wordt toegelaten tot de Nationale NKF Finale op 6 juni 2020 in de strijd om de landelijke titel "Koor van het Jaar 2020".
De Zeeuwse NKF Competitie wordt gehouden in de Oostkerk in Middelburg.

 

Deelname aan de Zeeuwse NKF Competitie 2020 staat open voor ieder amateurkoor met twaalf zangers of meer. De objectieve criteria zijn zo samengesteld dat deze ongeacht stijl op ieder koor van toepassing zijn.
 

Bijna alle koren die in het verleden mee hebben gedaan hebben het NKF als zeer waardevol ervaren. Een professioneel beoordeelde uitvoering in het verschiet zorgt ervoor dat de focus voor koor én dirigent tijdens de repetitie veel bewuster op kwaliteitsontwikkeling komt te liggen. Ook het zien en horen van andere deelnemende koren die daar met dezelfde focus staan is bijzonder leerzaam. En de jurybeoordeling geeft meestal vele waardevolle handvatten waar je als koor en dirigent mee verder kunt bouwen om nóg beter te worden.


Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op www.nederlandskoorfestival.nl