Login

Vocale en Muzikale Dag Winsum - 18 april 2020

Traditiegetrouw organiseert de KCZB Regio Noord met veel plezier in de even jaren de KCZB Vocale en Muzikale dag. Ook voor het jaar 2020 is er weer een Vocale en Muzikale dag Winsum en wel op zaterdag 18 april van 10.00 tot 18.00 uur.
Het evenement zal plaatsvinden in vier kerken en op diverse andere locaties in het centrum van Winsum.

In vorige jaren werd meegewerkt door koren, korpsen, orkesten, straatmuzikanten en shantykoren. Voor 2020 kiest KCZB Regio Noord voor dezelfde opzet. Ook zullen de muziekscholen in de regio voor deelname worden uitgenodigd. Alles wat muziek voortbrengt kan deelnemen aan de muzikale dag.

> Klik hier voor een toelichting

 

Het evenement wordt ondersteund door de Gemeente Het Hogeland en de Stichting Promotie Winsum.

 

Uw vereniging wordt in de gelegenheid gesteld om 2 maal 15 minuten op te treden in twee verschillende kerken. Tussen beide optredens zal minimaal 2 uur zitten zodat u rustig de tijd hebt om van de ene naar de andere kerk te gaan. Ook hebt u zo tijd om naar andere muzikale klanken te luisteren.

Naast deze 2 optredens mag uw koor ook een extra optreden bij een buitenlocatie verzorgen. Als u dit wilt, moet dit aangegeven worden op het inschrijfformulier.

Ook kunt u, voor de maximale duur van 20 minuten, gebruik maken van een inzing- en/of omkleedruimte. Dit moet u bij uw aanmelding kenbaar maken. Inzingen in één van de kerkzalen is niet mogelijk.

 

Deelname en inschrijving

De kosten voor deelname zijn € 3,50 per koorlid (kinderkoren kunnen gratis deelnemen). Dit is inclusief een programmaboekje. Alle kosten dienen bij vooruitbetaling te worden voldaan. Bij de bevestiging wordt u hier nader over geïnformeerd. Opgave is alleen mogelijk via het aanmeldingsformulier

> Klik hier voor het aanmeldingsformulier

Aangezien er maximaal 52 verenigingen kunnen deelnemen, vindt inschrijving plaats naar datum van binnenkomst van uw aanmelding en rekening houdend met een verscheidenheid aan koorsoorten.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving en begin maart 2020 ontvangt u verdere informatie.

 

Informatie

KCZB Regionale Commissie Noord
Secretariaat: Marjolein van den Herik
T     0599 - 785 661
E     regionoord@kczb.nl