Login

Open inschrijving Zangweek in Frankrijk

Begin: 08-07-2018
Eind: 14-07-2018

Locatie: Preigney, Haute-Saône, Frankrijk

Beschrijving:

Wij zijn Weerter Gemengd Koor Vivace, een amateur zangvereniging die het gewoon leuk vindt om mensen die van zingen houden de gelegenheid te geven een zangvakantie te vieren met gelijkgestemden. Wij doen dit dan ook zonder winstoogmerk. Iedere zanger(es) kan meedoen; we nemen wel als uitgangspunt dat je enige ervaring met zingen hebt.

Je komt aan op zondag 8 juli en dan heten wij je welkom met een drankje en een hapje in Preigney, Haute-Saone. Dat ligt op zo’n 600 km vanaf Utrecht. Je maakt kennis met de andere zangers en zangeressen. Op maandagmorgen starten we met de repetities. We repeteren dagelijks tot in de vroege namiddag. Op vrijdagavond 13 juli verzorgen wij een slotconcert met publiek en voeren daar de gerepeteerde stukken uit. Op zaterdag 14 juli keer je met een voldaan gevoel huiswaarts of start je een aansluitende vakantie (met datzelfde gevoel).

De muzikale leiding van deze week is in handen van Dion Ritten, een Limburgse dirigent met een grote reputatie in de internationale koorwereld en Véron Jongstra, dirigente en veel gevraagd pianiste.

Meer weten? Gan naar www.zingeninfrankrijk.org