Login

Voorjaarsconcert Christelijk Mannenkoor Dronten met als titel “Schepping, zing van vreugd!”

Datum: 28-04-2018 om 20:00 uur, eind: 21:30 uur

Locatie: kerkcentrum “De Ark” aan De Oost 54 te Dronten

Beschrijving:

Voorjaarsconcert Christelijk Mannenkoor Dronten

Op zaterdagavond 28 april 2018 geeft het Christelijk Mannenkoor Dronten haar traditionele voorjaarsconcert. Het concert staat in het teken van het voorjaar, met het thema: “Schepping, zing van vreugd!”.
Ook zingen wij delen uit de Wilhelmuscantate van Johan Bredewout.
Dit concert vindt plaats in kerkcentrum “De Ark” aan De Oost 54 te Dronten. Aanvang: 20.00 uur. De Kerkzaal is open vanaf 19.30 uur.
Aan dit concert wordt medewerking verleent door de vaste begeleiders van het CMK: Niek Vedelaar piano, en Gert van der Weijde orgel.
Christelijk Mannenkoor Dronten
Het uit 55 zangers bestaande koor staat sinds september 2004 onder leiding van Peter Speek uit Dronten. Het repertoire bestaat hoofdzakelijk uit Nederlandstalige geestelijke muziek, afgewisseld met meer klassieke werken van Schubert en Händel, Engels- en Nederlandstalige negrospirituals en volksliederen. Met dit uitgebreide repertoire verzorgt het koor eigen concerten, verleent het medewerking aan kerkdiensten en optredens in zorginstellingen in en om Flevoland, ook op de regioconcerten van de afdeling KCZB Flevoland zijn wij van de partij.
Vol vertrouwen zien wij uit naar dit concert. Graag nodigen wij u uit naar ons te komen luisteren op 28 april a.s. De toegang is vrij. Aan het eind zal er een collecte worden gehouden ter dekking van de onkosten.
Tevens is er de mogelijkheid om onze CD te kopen.

Voor meer informatie www.cmkdronten.nl