Login

Bachkoor Holland Audities

Begin: 26-01-2019 om nnb
Eind: 27-01-2019 om nnb

Locatie: nnb

Beschrijving:

Bachkoor Holland is op zoek naar bassen, tenoren, alten, sopranen
Werken bij het Bachkoor Holland biedt een prachtige kans om te musiceren op hoog niveau. Ben je een professionele zanger(es) of werkzaam op dat niveau en heb je ervaring met het zingen in een ensemble? Meld je dan aan voor de audities op zaterdag 26 en zondag 27 januari. Voor de uitvoeringen van de Matthäus Passion en het Weihnachtsoratorium 2019 zijn wij opzoek naar bassen en tenoren, en in de tweede plaats alten en sopranen. De uitvoeringen van de Matthäus Passion vinden plaats op:

Dinsdag 16 april, 19:30 u Grote Kerk, Lochem
Woensdag 17 april, 19:30 u Sint Vitus Kerk, Hilversum
Witte Donderdag 18 april, 19:30 u Nieuwe Kerk, Delft
Goede Vrijdag 19 april, 11:30 u (deel 1) 14:30 uur (deel 2) Nieuwe Kerk, Delft

Audities op zaterdag 26 en zondag 27 januari
Op de auditie wordt gevraagd het volgende uit te voeren: een lied of aria naar keuze, het openingskoor uit de Matthäus Passion koor 1 en een koraal naar keuze uit Matthäus Passion van J.S. Bach. De locatie en het exacte tijdstip van de audities worden nader bepaald.

Aanmelden
Bij de aanmelding dien je je CV en indien mogelijk geluid- en/of video-opname en relevantie referenties mee te sturen. Wij behouden ons het recht voor een voorselectie te maken op basis van curriculum vitae en digitale geluid- en/of video-opnames (MP3 en/of WAV). Het gezelschap werkt op projectbasis.

Voor meer informatie en aanmelding kan je mailen naar Marinke Brouérius van Nidek:
productie@bachkoorholland.nl, o.v.v. auditie, stemgroep, naam.

Sluitingsdatum: 13 januari 2019