Login

Internationaal Nazomerconcert van Muzikale Verbinding

Datum: 28-09-2019 om 19.30u, eind: 21.30u

Locatie: Grote Kerk Harderwijk, Kerkplein 1

Beschrijving:

Dit nazomerconcert wordt gegeven door het 30 jaar bestaande Nederlands Concert Mannenkoor o.l.v. Jimco Zijlstra en het Frauenchor Quodlibet uit Koblenz o.l.v. Wolfgang Fink. Muzikale medewerking wordt verleend door de vaste NCM-begeleiders André van Vliet (orgel) en Jan Lenselink (vleugel); solist is NCM-tenor Folkert Vreeken; presentatrice Liesbeth Reijerkerk.
NCM-dirigent Jimco Zijlstra stelde een gevarieerd programma samen waarin zowel het internationale karakter van liederen alsook de muzikale verbinding van het NCM met het Frauenchor Quodlibet tot uitdrukking komt. Op de laatste koorreis werd met het gerenommeerde Quodlibet, dat als beste vrouwenkoor in de regio de titel 'Meisterchor' ontving, een prachtige concertavond in Koblenz gegeven. Dat wordt het ook op 28 september in Harderwijk.
Voorverkoop toegangskaarten á € 12,50 (jongeren tot 16 jaar € 7,50) in Harderwijk bij de Primera winkels en The Read Shop Stadsdennen. In Ermelo bij Riemer en Walinga. Voorts bij de leden van het NCM.
Kaarten 's avond aan de Grote Kerk € 15,-. U wordt hartelijk uitgenodigd om dit internationale nazomerconcert van muzikale verbinding bij te wonen. Voor info het Nederlands Concert Mannenkoor en dit concert: www.ncmonline.nl