Login

Schubert-dag

Begin: 09-11-2019 om 15.00
Eind: 30-11--0001 om 17.15

Locatie: Pelgrimvaderkerk, Aelbrechtskade20, Rotterdam

Beschrijving:

Toonkunst Rotterdam nodigt u uit voor de Schubert-dag op 9 november 2019.
Beleef deze dag de Mis in Es van Schubert nog intenser door de combinatie met een boeiende lezing, zéér verrassende kamermuziek en interessante workshops.
Dit romantische koorwerk krijgt u te horen in de sfeervolle Pelgrimvaderskerk, Aelbrechtskade 20 te Rotterdam en is heerlijk te combineren met een bezoek aan het historische Delfshaven.

Orkest Collegium Delft neemt deze dag de muzikale begeleiding voor zijn rekening, het geheel staat onder leiding van dirigent Maria van Nieukerken.
Kaarten à € 22,50 (€ 18,- vrienden, € 10,- jongeren t/m 18 jaar, CJP en studenten) te koop via www.toonkunst.nl of aan de zaal.

Beleef Schubert in één compleet programma
U kunt zich tijdens de Schubert-dag in de middag of in de avond onderdompelen in de wereld van Schubert, waarbij hetzelfde programma twee keer plaatsvindt, namelijk van 15.00 – 17.15 uur en van 19.00 – 21.30 uur.

In de eerste helft van beide programma’s kunt u een keuze maken uit bekende sololiederen van Schubert en een hedendaagse parodie op een van zijn bekendste werken, uitgevoerd door Kamerkoor TR. Ook kunt u instrumentale muziek door Collegium Delft beluisteren of leert u alle details over de Mis in Es tijdens de Schubertlezing met beeld en geluid door Thijs Bongers.
De belevenis wordt compleet met de uitvoering van de prachtige Mis in Es.