Login

50-jarig Jubileumviering Jubilate Deo

Datum: 28-03-2020 om 19.30, eind: 21.00

Locatie: Gereformeerde Kerk, Foarwei 27, Wâlterswâld

Beschrijving:

Chr. Gemengd koor “Jubilate Deo” te Driezum-Wâlterswâld bestaat 50 jaar

Op 5 januari 2020 was het 50 jaar geleden dat Chr. Gemengd koor “Jubilate Deo” werd opgericht. Een bijzonder feit is wel dat één van de oprichters, de heer H. van der Valk, nu nog steeds zijn muzikale zangtalent inbrengt. Het koor mocht veel mooie en bijzondere momenten beleven, zoals het behalen van prijzen en bekers op concoursen en het verzorgen van optredens in kerken en verpleeghuizen. Tevens werd deelgenomen aan festivals en korendagen.
Om dit heuglijk gebeuren te vieren hopen wij DV zaterdagavond 28 maart a.s. een jubileumuitvoering te geven in de Gereformeerde Kerk aan de Foarwei te Wâlterswâld o.l.v. mevr. Baukje Bosch.
Het koor bestaat momenteel uit 30 trouwe leden, waarvan maar liefst vijf leden vanaf het eerste uur al lid zijn! Tijdens de uitvoering zullen zij hiervoor een onderscheiding ontvangen.
Onze wens is dat deze mooie vereniging in de dorpen Driezum en Wâlterswâld nog vele jaren zal mogen bestaan en daarbij haar naam, jubelen en zingen voor God, alle eer mag aandoen, want zingen is biddend geloven en maakt rijk.
Het bestuur.