KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND
Terug naar concertagenda

Jubileum concert met Masterclass Georgische zang m.m.v. Khareba & Gogia uit Tblishi Georgië

Koor: Byzantijns Mannenkoor Friesland
Datum: zaterdag 21 september 2024 om 20:00

Locatie: Zuiderkerk te Drachten
De Drift 46, 9203 GH Drachten

Beschrijving:

Byzantijns Mannenkoor Friesland bestaat 20 jaar !!

Byzantijns Mannenkoor Friesland is 16 september 2004 opgericht. BMF bestaat dit jaar maar liefst 20 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan.
Dit jubileum gaan we op een speciale wijze vieren op 21 september 2024 in de Zuiderkerk te Drachten.
Voor deze gelegenheid hebben we het ensemble Khareba & Gogia uit Tbilisi in Georgië uitgenodigd en organiseren we overdag samen met hun een Masterclass Georgische zang waarbij belangstellenden zich kunnen inschrijven om mee te doen. Dit evenement is onder bezielende leiding van onze dirigente Nana Tchikhinashvili, welke hiervoor ook passende muziek selecteert.
’s Avonds geeft BMF dan samen met het Khareba & Gogia en deelnemers aan de masterclass een daverend jubileumconcert.
Via koren uit de regio worden zangers benaderd om hun op deze bijzondere muzikale gelegenheid en de mogelijkheid tot deelname te attenderen. Dit belooft een onvergetelijke uitdaging te worden en echt de moeite waard om mee te maken.
Voor muziekstukken, ingespeelde oefenpartijen en broodmaaltijd wordt een vergoeding gevraagd. (zie onderstaande link naar aanmeld & info formulier)
Het aanmeld formulier met informatie is beschikbaar op de website van Byzantijns Mannenkoor Friesland (pagina Masterclass wordt binnenkort met info en aanmeldformulier opgemaakt)