KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND

BUMA

De KCZB heeft via Koornetwerk Nederland (waarin veel korenbonden zich hebben verenigd) een contract met de BUMA afgesloten voor alle koren die lid zijn van de KCZB. Hierdoor zijn de uitvoeringsrechten collectief ‘afgekocht’ tegen een veel lager tarief dan wanneer je dat als koor zelf zou willen regelen. Dus ook hier geldt dat het lidmaatschap weer voordelen biedt! De hiermee verbonden kosten zijn verwerkt in het lidmaatschapstarief.

Verzoek: As u lid bent van de KCZB dan kunt dit bij concerten en uitvoeringen in het programmaboekjes vermelden. Wij stellen dit bijzonder op prijs en u helpt als koor mee de naamsbekendheid van de KCZB te vergroten.
> Download hier de banner in kleur of zwart/wit (alleen beschikbaar na inloggen) 

Meer informatie over het lidmaatschap is te vinden op:
> Word ook lid ! (KCZB lidmaatschap)

LET OP:
Als u een concert of uitvoering geeft met een ander koor wat niet is aangesloten bij een korenbond die net als de KCZB de BUMArechten via Koornetwerk heeft ‘afgekocht’ of als u een concert of uitvoering in het buitenland verzorgt dan kan de BUMAovereenkomst met de KCZB niet van toepassing zijn. In geval van twijfel: overleg even met onze medewerkers op kantoor.