KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND

Koormuziek.NL Magazine

Koormuziek.NL is een leverancier van muziekuitgaven in alle denkbare genres: Geestelijke liederen, Psalmen, Nederlands- en Engelstalig, Contemporary Christian, Black Gospel, A Capella, Hymns, Praise & Worship, etc. Als KCZB lid kunt u een abonnement afsluiten op Koormuziek.NL Magazine tegen een gereduceerd tarief.

Dit magazine wordt digitaal verstrekt. Dit voor omdat de papierkosten gestegen zijn om nog langer een magazine uit te kunnen geven, maar nog belangrijker, behoud van ons milleu.

Via deze digitale verstrekking bent u verzekerd van informatie uit de eerste hand op het gebied van nieuw koorrepertoire, bladmuziek en andere producten

Voordelen

  • Het normale tarief is € 34,95, via de KCZB betaalt u als lid slechts € 28,50 per kalenderjaar. (kortingsvoordeel van 20%)
  • Op bestellingen uit de Koormuziek.NL Magazine ontvangt u 5% korting
  • Twee maal per jaar ontvangt u digitaal een full-color magazine met  nieuwe kooruitgaven voor gemengd-, jongeren-, vrouwen- én  mannenkoor
  • Omdat de uitgave nu digitaal is kunt u deze makkelijk delen met de dirigent / muziekcommissie
  • Het abonnement van Koormuziek.NL wordt ook nog eens verrekend met uw muzieksaldo van de KCZB


Compleet
De werken uit de Koormuziek.NL catalogus worden compleet geleverd met een goed speelbare pianoen ritmepartij. Bij werken langer dan 5 pagina's wordt voor de zang een aparte, kostenbesparende "vocal score" (deze bevat alleen de koorpartijen) geleverd, zodat ook eindeloos omslaan van veel bladzijden tot het verleden behoort.

Luisterfragmenten
Uniek aan deze catalogus is dat u niet alleen de werken kunt bekijken (minipartituren), maar ook luisterfragmenten van de liederen uit de catalogus gratis kunt downloaden op de website: http://www.koormuziek.nl Kijken, luisteren en zingen; nog nooit was het kiezen van nieuw repertoire voor uw koor zo eenvoudig!

Verschillende talen
Nagenoeg alle werken uit deze catalogus zijn verkrijgbaar in diverse talen.

 

U ziet het: lid worden van Koormuziek.nl via de KCZB is voor u als koor de meest gunstigste optie en zo heeft u uw lidmaatschap er al snel weer uit. 

Aanmelden abonnement Koormuziek.NL
Wilt uw koor profiteren van deze voordelen en een abonnement afsluiten, klik dan op de volgende link:

Abonnement Koormuziek.NL Magazine  (alleen beschikbaar na inloggen)