KCZB - DE GROOTSTE KORENBOND VAN NEDERLAND

KCZB

De KCZB: ‘Een leven lang zingen’

De KCZB is de grootste korenorganisatie van Nederland en kent het meest uitgebreide servicepakket van alle korenbonden. De uitvoering van alle taken en het verzorgen van onze uitgebreide service gebeurt vanuit ons gebouw in Voorschoten door een zeer gemotiveerd, enthousiast en professioneel team van medewerkers.

De KCZB is een in 1886 opgerichte vereniging met oorspronkelijk de naam Christelijke Zangers Bond. In 1936 behaagde het H.M. Koningin Wilhelmina om het predikaat 'Koninklijke' toe te kennen aan de Bond. In 2011 heeft H.M. Koningin Beatrix besloten het Recht tot voeren van het Predicaat “Koninklijk” opnieuw aan de Koninklijke Christelijke Zangersbond te verlenen voor een periode van 25 jaar. Sinds dit jaar gaan wij als KCZB door het leven, gemakkelijker te onthouden door iedereen en inmiddels in korenland een begrip waar je niet om heen kunt.

In de onderstaande brochure van de KCZB vindt u in het kort waar de KCZB voor staat en kunt u kennisnemen van het uitgebreide dienstepakket waarvan je als lid van de KCZB kunt profiteren.
> Download hier de brochure van de KCZB

 

'Een leven lang zingen': dát is het motto van de KCZB en dat motto hebben we niet voor niets! Met hart en ziel staat de KCZB haar koren met raad en daad terzijde op alle terreinen waar koren mee te maken krijgen en als u een kijkje neemt in het menu ‘Koor service’ dan krijgt u daarvan een goed overzicht en vast een goede indruk. Omdat er steeds meer onderwerpen zijn waarmee ook koren telkens weer te maken krijgen speelt de KCZB daar op tijd op in, zodat onze koren zich op tijd op deze nieuwe onderwerpen goed (en op tijd) kunnen voorbereiden. Onze deskundige medewerkers op kantoor staan onze koren graag te woord en willen hen maar al te graag verder op weg helpen.